Om Lørdagsmenu.dk

Ligesom vi selv er nysgerrige, tænker vi, at du nok også er det!

Hvem er vi?

Lørdagsmenu.dk er startet af Claus Frimann og hans team bag Frimanns Gourmet.

Frimanns Gourmet har eksisteret i 10 år og mætter hvert år 50.000 maver på hele Sjælland.

Claus Frimann brænder for at lave god mad, og det var den passion, der fik ham til at starte Frimanns Gourmet og nu Lørdagsmenu.dk.

"Jeg brænder for madoplevelser"
- Claus Frimann

Hverdagen kan være en stressende affære for mange mennesker, og jeg synes, at vi skal kunne slappe af, når vi har gæster.

claus frimann

Om os

Lørdagsmenu blev startet af den gastronomiske iværksætter Claus Frimann ud fra en ambition om at gøre festlige lejligheder nemt for dig med lækker, hjemmelavet mad leveret lige til døren.

Konceptet udsprang af Frimanns Gourmet – en succesfuld og moderne cateringvirksomhed med en leverance på over 50.000 kuverter om året. Og med Claus’ mangeårige erfaring herfra udviklede han konceptet Lørdagsmenu, som i dag er blevet en stor succes og leverer velsmagende menuer til hele Sjælland.

Lørdagsmenu består af et super dedikeret team af dygtige, uddannede kokke, som alle brænder for at skabe god og ærlig mad skabt helt fra bunden. Og vi tilbereder, forbereder og pakker maden i et stort, professionelt køkken på Ærøvej i Næstved.

kasse ved dør lille

Helt unikt koncept

Som koncept er Lørdagsmenu helt unikt. Kombinationen af Claus’ kendskab til branchen, en passion for mad og de gode råvarer, er Lørdagsmenu ideelt for dig som elsker at invitere gæster til lækker, hjemmelavet mad baseret på gode råvarer, men som samtidig har for travlt til at stå med det hele selv.

For vi kender det godt selv; både tiden og inspirationen til en gennemført og velsmagende middag, hænger ikke lige frem på træerne. Men det behøver du heller ikke at spekulere over længere, for med Lørdagsmenu får du en ægte smagsoplevelse leveret lige til døren. Det er faktisk lige som at gå på en rigtig god restaurant – forskellen er bare, at du får det hele leveret til døren. Og du behøver ikke en gang at være hjemme, når vi leverer. Vores menuer er nemlig pakket i specialfremstillede kasser som holder maden på den rette temperatur.

Lørdagsmenu er både fleksibelt og nemt for dig. Vi arrangerer med glæde det hele, så du bare kan slappe af, passe dig selv og hygge om dine gæster. Nemmere bliver det ikke!

Og som noget nyt, kan du nu også afhente din Lørdagsmenu i en butik i dit nærområde. Vi har etableret et samarbejde med én butik som afhentningssted, og vi arbejder på højtryk på at få flere butikker med på vognen.

Lørdagsmenu.dk april

Fra jord til bord

Når du bestiller menuer hos Lørdagsmenu får du altid frisklavet, velsmagende og 100 % hjemmelavet mad. Vi anser nemlig madlavningen for et ædelt håndværk og sætter en stor ære i at skabe de bedste madoplevelser for dig og dine gæster. Vi bruger derfor aldrig varer fra frost, forarbejdede ingredienser eller andre nemme smutveje.

Vores køkkenchef har en klar mission om kun at bruge de bedste sæsonbestemte råvarer simpelthen fordi de smager bedst, men selvfølgelig også af respekt for naturen og miljøet. Og vi har en klar holdning til madspild. Vi bestræber os derfor altid på, at indgå i en bæredygtig produktion, hvor vi optimerer brugen af råvarer, så mindst muligt går til spilde. Det betyder at alle vores retter er nøje gennemtænkte og tilrettelagt, hvorfor du kun betaler for præcis den mængde, du har brug for. Men bare rolig: dine gæster kommer ikke til at gå sultne i seng, for vi sørger altid for at der er nok mad.

Vores ambitiøse mission om at lave alt fra bunden, betyder at forberedelsen til en god og hjemmelavet lørdagsmenu allerede starter først på ugen. Her går køkkenet i gang med de grundlæggende manøvre. Det kan være en fond, der langsomt skal bygges op, grøntsager der skal syltes eller fermenteres. Det kan også være fisk, som skal saltes eller en bolledej til hævning, hvilket betyder at alle vores retter altid har en solid og dyb smag – en smag som du kun plejer at møde på gode restauranter.

Lige inden levering om lørdagen forbereder og tilbereder vi det meste af menuen, så det du får altid er frisklavet. Og vi pakker det i specialfremstillede termokasser, så maden har den rette temperatur, når du modtager den.

skaaler

Meget mere end bare mad

Hos os får du altid frisklavet og god mad skabt helt fra bunden – og som smager så godt, at du får lyst til at invitere alle dine bedste venner til middag. Vores menuer er nemlig sammensat af de 5 grundsmage: surt, sødt, salt, bittert og umami.

Dette bidrager til en afbalanceret og koncentreret smag, som vores køkkenchef konstant udvikler på. Den søde smag i vores retter kommer bl.a. fra honning, frugt, bær eller kompot, hvorimod den syrlige smag opstår fra kilder som vin, eddike, surmælksprodukter og æblejuice. Salt finder vi selvfølgelig fra salt men det kunne også være soya, kål og øl bringer maden en bitter smag. Den femte og sidste smag henter vi bl.a. fra vores egen hjemmelavede bouillon og danske, modnede oste, hvilket lige giver det sidste pift til smagsløgene. Smag bare selv!

Vores menuer er sammensat og udviklet af vores dygtige kokke, og vi arbejder ud fra en mission om at lave ærlig og velsmagende mad. Denne ambitiøse mission indebærer at vi til en hver tid bruger årstidens, friske råvarer.

Spis bare brød til. Vi serverer nemlig altid vores hjemmebagte brød til menuerne.

Lørdagsmenu april

Pas dig selv - så klarer vi resten

Lørdagsmenu er et skræddersyet koncept, som gør det nemt for dig at have gæster. Konceptet er ganske enkelt: Vi laver alt forarbejdet, og står for planlægning, indkøb, tilberedning, anretning samt levering af maden.

Du slipper for alt det besværlige med planlægning og indkøb. Det eneste du skal gøre er bare at bestille din Lørdagsmenu direkte her på siden (link), lune den og servere den for dine gæster.

Der er masser af gode grunde til at vælge Lørdagsmenu, du får nemlig altid:

• Lækker, tilberedt og hjemmelavet mad fra friske råvarer – og altid i rigelige mængder
• Fleksibel levering lige til døren
• Praktisk pakning i særligt fremstillede termokasser, så maden altid bevarer den rigtige temperatur
• Ovnfast emballage klar til ovnen
• Du skal blot varme og anrette
• Fornuftige priser

Vi glæder os til at bidrage til en helt unik aften for dig og dine gæster. Velbekomme!