Den gode middag bliver leveret lige til døren.

Med Lørdagsmenu.dk behøver du ikke selv stå i køkkenet, når du skal have gæster.

Vores professionelle kokke laver menuen for dig.
Du skal blot lune maden og serverer. Nemmere bliver det ikke.
Vores menu skifter hver måned, i takt med årstiden.

Oktober måneds menu er sammensat af vores skarpe udviklingskokke.
Sammen har fået de bedste smage frem i de forskellige retter. 

pr. kuvert

oktober-forret

Forret

-Lakserilette af varmrøget laks rørt med cremefraiche og krydderurter. Serveret med syltede rødløg og dild.
-Hjemmebagt pandebrød bagt med olivenolie og havsalt

oktober-hovedret

Hovedret

- Rosastegt mør kalveculotte
- Rustik kartoffelkompot rørt med smør
- Langtidsbagte pastinakker
- Forskellige salater med crudité af fennikel, granatæbler, bagte mandler og feta
- Rødvinssauce med rosmarinolie

oktober-dessert

Dessert

- Karamelliseret æbler med crumble, vaniljecreme og chokolade

pr. kuvert

Hvad skal du gøre, når du modtager vores menu?

Levering til døren

Vi leverer din menu i vores specielfremstillede termokasse, direkte til din hoveddør mellem kl. 08.30 - 15.00

Pak indholdet ud

Tag maden ud af termokassen. Du behøver ikke at gemme termokassen, vi skal ikke have den retur.

Opvarm maden

Suppen koges op ved mild varme, culotten sættes ind i ovnen på 180 grader varmluft, i 20 min. i den medfølgende bakke. Bring langsomt saucen i kog, og lun brødet, 10 minutter i ovnen. Kartoflerne sættes i ovnen 20 minutter ved 180 grader.

Server!

Kødet er nu blevet varmet, saucen er kogt op og brødet er lunet. Velbekomme!