Den gode middag bliver leveret lige til døren.

Med Lørdagsmenu.dk behøver du ikke selv stå i køkkenet, når du skal have gæster.

Vores professionelle kokke laver menuen for dig.
Du skal blot lune maden og serverer. Nemmere bliver det ikke.
Vores menu skifter hver måned, i takt med årstiden.

November måneds menu er sammensat af vores skarpe udviklingskokke.
Sammen har fået de bedste smage frem i de forskellige retter. 

pr. kuvert

november-forret

Forret

-Cremet tunmousse serveret med rejer og frisk asparges
-Hjemmebagt pandebrød bagt med olivenolie og havsalt

november-hovedret

Hovedret

- Rosastegt mør kalveculotte
- Creme Rösti kartoffel
- Langtidsbagte sveskeblommer
- Forskellige salater med bagt hvid rodfrugt, syltede rødløg og bredbladet persille
- Kraftig portvinssauce

november-desserrrt

Dessert

- Chokoladebrownie med højt chokolade indhold, passionsfrugtmousse og pistacie

pr. kuvert

Hvad skal du gøre, når du modtager vores menu?

Levering til døren

Vi leverer din menu i vores specielfremstillede termokasse, direkte til din hoveddør mellem kl. 08.30 - 15.00

Pak indholdet ud

Tag maden ud af termokassen. Du behøver ikke at gemme termokassen, vi skal ikke have den retur.

Opvarm maden

Culotten sættes ind i ovnen på 180 grader varmluft, i 20 min. i den medfølgende bakke. Bring langsomt saucen i kog, og lun brødet, 10 minutter i ovnen. Den rustikke kartoffelkompot sættes i ovnen 25 minutter ved 180 grader.

Server!

Kødet er nu blevet varmet, saucen er kogt op og brødet er lunet. Velbekomme!