3-RETTERS MENU
LIGE TIL DØREN

Den gode middag bliver leveret lige til døren.

Med Lørdagsmenu.dk behøver du ikke selv stå i køkkenet, når du skal have gæster.

Med vores 3-retters menu sørger vores kokke for, at du kan glæde hele selskabet med en velsmagende og elegang madoplevelse med et minimum af forberedelse i køkkenet.

Månedens menu er sammensat af vores skarpe udviklingskokke.
Sammen har fået de bedste smage frem i de forskellige retter. 

SE MENUEN HER

Når du bestiller menuen, vælger du, hvor mange kuverter du ønsker dig, samt leveringsdato og leveringsadresse. Vi leverer altid mellem klokken 9.00-15.00. Har du ønsker til bestemt tidspunkt, kan du tilføje dette i kommentarfeltet.

Du behøver ikke at være hjemme ved leveringstidspunktet. Ved du på forhånd at du ikke er hjemme i dette tidsrum, kan du blot noterer ønsket placering af vores termoboks, fx. under halvtag i carport eller lign.

lordagsmenu-forret

Forret

-Porcheret torsk serveret med frisk spinat og shiso karse. Hertil brunet smør og hvidvinsreduktion
-Hjemmebagt pandebrød bagt med olivenolie og havsalt

Lordagsmenu-marts-hovedret

Hovedret

-Braiseret kalvespidsbryst serveret med langtidsbagte glaserede rødløg, råsyltet tyttebær og friske ærteskud. hertil kartoffelkompot rørt med smør og kraftig sauce

Lordagsmenu-marts-dessert

Dessert

-Karamelliseret æbletærte serveret med hyldeblomstcreme, solbærpure og myntejuice

pr. kuvert

Hvad skal du gøre, når du modtager vores menu?

Levering til døren

Vi leverer din menu i vores specielfremstillede termokasse, direkte til din hoveddør mellem kl. 08.30 - 15.00

Pak indholdet ud

Tag maden ud af termokassen. Du behøver ikke at gemme termokassen, vi skal ikke have den retur.

Opvarm maden

Kalvespidsbrystet sættes i ovnen ved 180 grader varmluft, i 15-20 min. i den medfølgende bakke. Bring langsomt saucen i kog, og lun brødet 10 minutter i ovnen. kartoffelkompotten varmes i ovn i ca. 20 min. ved 180 grader. De glaserede løg varmes i ca. 15 min. i ovn ved 180 grader.

Server!

Kødet er nu blevet varmet, saucen er kogt op, kompotten er varmet og brødet er lunet. Velbekomme!