Ingredienser
200 g blandet salat eller rucola
200 g jordbær
1 spsk dijonsennep
1/2 bdt. frisk estragon
Ca. 1 dl olivenolie
3 spsk hvidvinseddike
Ricotta
græskarkerner
Salt og peber efter ønske

1. Start med at skylle salaten i koldt vand. Pluk herefter bladene fra den friske estragon og skyl dem ligeledes i kold vand. Skær toppen af jordbærrene og stil dem til side.
2. Nu laves sennepsvinaigretten: Bland sennep, eddike, salt, peber og pisk herefter olien i under konstant omrøring indtil dressingen tykner og bliver cremet. Husk at smage til.
3. Anret salaten: Riv salatbladene i mindre stykker og læg dem på fadet. Halver jordbærrene og læg dem ovenpå salatbladene. Hæld sennepsvinaigretten ud over den friske sommersalat og pynt med frisk estragon, ricotta og græskarkerner. Velbekomme!