Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål. Har du stadig spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kan man afhente maden?

Ja, det kan man! Vi har pr. første april etableret et samarbejde med SuperBrugsen i Fensmark, med mulighed for afhentning i butikken. I fremtiden vil det blive muligt at afhente i flere butikker fordelt på Sjælland. 

Skal i have emballagen retur?

Nej, al emballage samt termokasse, er til engangsbrug og skal derfor ikke retur.

Hvordan fungerer Lørdagsmenu.dk?

Vi leverer en menu om lørdagen til dig og dine gæster. Menuen leveres om lørdagen til din hoveddør og den kan bestilles helt ned til 4 kuverter.

Hvornår leverer I?

Vi leverer om lørdagen i tidsrummet mellem kl. 8-15. Du modtager en sms 2 timer inden med et mere nøjagtigt tidspunkt. Du behøver ikke at være hjemme, når vi leverer.

I hvilke områder leverer I?

Vi leverer på hele Sjælland, og levering koster kun 99 kr. Vi udvider løbende området, så hold øje med hvornår vi leverer i dit område. Målet er at levere i hele Danmark.

Kan jeg ændre i antal eller afbestille en ordre?

Ja, du kan både ændre i det bestilte antal eller helt afbestille en ordre. Ændringer eller afbestilling skal blot ske senest onsdag kl 16.00

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller ved at indtaste dine oplysninger, herunder hvor mange du ønsker at bestille til, samt hvor du ønsker levering til. Herefter betales der med kort. Bemærk, at vi først trækker pengene, når du har modtaget maden. Ved du på forhånd, at du ikke er hjemme i leveringstidspunktet, indtaster du blot i kommentarfeltet, hvor du ønsker, at kassen skal sættes.

Der er en allergiker i selskabet

Kontakt os, hvis der er en allergiker i selskabet, så vi kan informere jer mere specifikt om, hvad de enkelte retter indeholder. 

Hvor lang tid tager det at tilberede?

Det tager maks 20 min. at varme og anrette maden. Vores kokke har lavet alt arbejdet, og det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette det. 

Hvad hvis jeg ikke er hjemme, når I leverer?

Maden er pakket i termokasser med is, så du behøver ikke være hjemme, når vi leverer. Maden kan holde sig kold i termokassen helt frem til kl. 18.00 om lørdagen. Hvis du ikke har indtastet i kommentarfeltet, hvor du ønsker, at vi skal stille maden, vil chaufføren forsøge at ringe dig op. Bemærk, at hvis du ikke er hjemme, finder vi altid en løsning på, hvor vi kan sætte maden.